Одержання вищіх жирних спиртів реакцією амідування рослинного воску
Анотація
Досліджено реакцію взаємодії діетаноламіну з бджолиним та рослинним восками при мольному відношенні реагентів 1:1 і температурах 483, 503 та 523 К впродовж двох годин. Визначено фракційний склад продуктів реакції. Виділено вищі жирні спирти, які утворюються в процесі реакції. Оцінено фізико-хімічні показники одержаних спиртів.##submission.downloads##
Як цитувати
Левчук, І. В., Гетманцев, О. М., & Мельник, А. П. (2011). Одержання вищіх жирних спиртів реакцією амідування рослинного воску. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(58), 56–59. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46191
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.