Сравнительная характеристика технологий традиционных и гидролизованных сгущенных консервов с сахаром
Анотація
Проведено теоретичні та експерементальні дослідження для розробки нових технологій гідролізованих згущених молочних консервів з цукром. Наведено векторні схеми виробництва нових і традиційних технологій. Проведена порівняльна характеристика технологій традиційних і гідролізованих молочних згущених консервів з цукром##submission.downloads##
Як цитувати
Калинина, Е. .Д., & Корнилова, О. .В. (2014). Сравнительная характеристика технологий традиционных и гидролизованных сгущенных консервов с сахаром. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(26), 135–140. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46414
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.