Изучение пребиотических свойств заменителя сахара лактитола в условиях in vitro
Анотація
Проведено дослідження з підтвердження пребіотіческіх властивостей замінника цукру нового покоління - лактітола. Доведено поліпшення основних фізіологічних параметрів культури біфідобактерій штаму Bifidobacterium bifidum ЛВА-3 і лактобацил штаму Lactobacillus Plantarum при введенні лактітола до складу живильного ростовой середовища, як при культивуванні монокультур, так і при спільному культивуванні. Визначено оптимальна концентрація лактітола у складі живильного середовища для спільного культивування зазначених бактерій##submission.downloads##
Як цитувати
Хижняк, О. .С. (2014). Изучение пребиотических свойств заменителя сахара лактитола в условиях in vitro. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(26), 140–148. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46415
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.