Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю
Анотація
Розглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировини.##submission.downloads##
Як цитувати
Прасол, Д. Ю., & Слободнюк, Р. Є. (2013). Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(70), 134–139. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46481
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.