Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів
Анотація
В статті проаналізовано сучасні світові тренди та тенденції м’ясопереробної індустрії, визначено основні напрями розвитку для української галузі. На базі теоретичних та прикладних досліджень сформульовано вітчизняні принципи створення біотехнологій м’ясних продуктів високої якості, наведено шляхи їх практичної реалізації.##submission.downloads##
Як цитувати
Баль-Прилипко, Л. В. (2013). Сучасна біотехнологія м’ясних продуктів. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(70), 161–167. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46486
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.