Теоретичні властивості капсульовваних модельних систем на основі NаKMЦ
Анотація
В даній роботі встановлено закономірності зміни фізичних властивостей капсульованих систем а саме втрати маси капсул залежно від їх лінійних розмірів, встановлено вплив фізичної модифікації на ці характеристики, обґрунтовано раціональні параметри одержання капсул на основі іонотропного полісахариду з метою використання їх в технології одержання харчової продукції з капсульною структурою##submission.downloads##
Як цитувати
Нагорний, О. Ю. (2014). Теоретичні властивості капсульовваних модельних систем на основі NаKMЦ. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(7), 92–97. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46342
Номер
Розділ
Інформаційні технології та системи управління
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.