Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження

Автор(и)

  • А. П. Бєлінська
  • І. В. Лисова
  • І. Г. Радзієвська
  • Т. О. Овсяннікова
  • О. П. Мельник

Анотація

Приведено результати визначення вмісту стеролів у тваринних жирах хроматографічним методом, показано вплив споживання тваринних жирів на ймовірність формування атеросклерозу в організмі.

##submission.downloads##

Як цитувати

Бєлінська, А. П., Лисова, І. В., Радзієвська, І. Г., Овсяннікова, Т. О., & Мельник, О. П. (2014). Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(7), 116–120. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46346

Номер

Розділ

Технології органічних і неорганічних речовин та екологія