Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу
Анотація
Визначено органолептичні, фізико-хімічні та структурні показники продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Запропоновано сферу їх застосування.##submission.downloads##
Як цитувати
Литвиненко, О. А., Куниця, К. В., Левчук, І. В., Гладкий, Ф. Ф., & Кіщенко, В. А. (2014). Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(7), 171–176. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46357
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.