Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу

Автор(и)

  • О. А. Литвиненко
  • К. В. Куниця
  • І. В. Левчук
  • Ф. Ф. Гладкий
  • В. А. Кіщенко

Анотація

Визначено органолептичні, фізико-хімічні та структурні показники продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Запропоновано сферу їх застосування.

##submission.downloads##

Як цитувати

Литвиненко, О. А., Куниця, К. В., Левчук, І. В., Гладкий, Ф. Ф., & Кіщенко, В. А. (2014). Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(7), 171–176. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46357

Номер

Розділ

Технології органічних і неорганічних речовин та екологія