Хранимоспособность молочных гидролизованных сгущенных консервов с сахаром
Анотація
У роботі приведені дослідження ефективної в'язкості, мікробіологічних показників, показників активності води і осмотичного тиску, що обґрунтовують зберіганняздатність молочних гідролізованих згущених консервів.##submission.downloads##
Як цитувати
Коваленко, А. В., & Калинина, Е. Д. (2014). Хранимоспособность молочных гидролизованных сгущенных консервов с сахаром. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(7), 189–195. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46361
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.