Ультрафиолетовое излучение для обеззараживания сыпучих пищевых продуктов
Анотація
В роботі представлені результати знезараження сипучих харчових продуктів ультрафіолетовимвипромінюванням. Запропоновано технологію бактерицидного знезараження сипучих продуктів зрозміром частинок до 50 мкм. Проведені необхідні розрахунки, пов'язані з дозою опромінення, зчасом перебування частинок в зоні опромінення та необхідною дозою інактивації в залежності відвиду бактерій.##submission.downloads##
Як цитувати
Семенов, А. А. (2014). Ультрафиолетовое излучение для обеззараживания сыпучих пищевых продуктов. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 25–30. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46371
Номер
Розділ
Інформаційні технології та системи управління
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.