Ультрафиолетовое излучение для обеззараживания сыпучих пищевых продуктов

Автор(и)

  • А. А. Семенов

Анотація

В роботі представлені результати знезараження сипучих харчових продуктів ультрафіолетовимвипромінюванням. Запропоновано технологію бактерицидного знезараження сипучих продуктів зрозміром частинок до 50 мкм. Проведені необхідні розрахунки, пов'язані з дозою опромінення, зчасом перебування частинок в зоні опромінення та необхідною дозою інактивації в залежності відвиду бактерій.

##submission.downloads##

Як цитувати

Семенов, А. А. (2014). Ультрафиолетовое излучение для обеззараживания сыпучих пищевых продуктов. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 25–30. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46371

Номер

Розділ

Інформаційні технології та системи управління