Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Процес рецензування
Редакційна етика
Заява про конфіденційність
Редакційна колегія
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Зареєструватися
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 17 (2014): Вісник НТУ "ХПІ": Серія "Нові рішення у сучасних технологіях"
№ 17 (2014): Вісник НТУ "ХПІ": Серія "Нові рішення у сучасних технологіях"
Вісник НТУ "ХПІ": Серія "Нові рішення у сучасних технологіях" ISSN: 2079-5459
Опубліковано:
2014-01-01
Технології конструкційних матеріалів та машинобудування
Дослідження особливостей позначень граничних виконавчих розмірів на робочих кресленнях дюймової системи вимірів
А. В. Васильєв, С. В. Попов, О. Ю. Одринський
3-8
PDF
Индикаторный коэффициент полезного действия - интегральный диагностический параметр отдельных цилиндров двигателя
Д. .Ю. Зубенко
8-12
PDF (Русский)
Інформаційні технології та системи управління
Математическая модель выбора программного обеспечения с учетом нечеткой информации
А. С. Кононыхин, Л. И. Нефёдов, Ю. А. Петренко
13-17
PDF (Русский)
Аддитивная оптимизация распределения активов предприятия по выбранным стратегическим направлениям
Т. И. Каткова
18-25
PDF (Русский)
Ультрафиолетовое излучение для обеззараживания сыпучих пищевых продуктов
А. А. Семенов
25-30
PDF (Русский)
Організаційні аспекти реалізації тестової технології для контролю знань студентів
Л. Д. Мисник
30-37
PDF
Раціональна організація руху на маршрутах міського пасажирського транспорту
О. І. Лежнева
37-42
PDF
Создание уникального логотипа при брендировании территории
И. В. Романишена, Н. М. Некрасова, О. В. Вовк
42-50
PDF (Русский)
Прогнозирование нечетко заданного временного ряда
В. А. Головко, Л. Г. Раскин, . Хазим.Ямен
50-56
PDF (Русский)
Математична модель оптимізації вартості і терміну управління багатономенклатурними запасами
Д. О. Маркозов
56-62
PDF
Разработка веб-сервиса для предоставления услуг хранения данных
В. О. Марин, Т. Б. Шатовская
62-68
PDF (Русский)
Методи та засоби розробки програмних додатків для операційної системи Андроід
К. В. Харченко
68-72
PDF
Построение перспективных изображений при отражении картинной лоскости
А. Г. Журило, И. Ю. Адашевская, Е. М. Сивак
73-78
PDF (Русский)
Вдосконалення механізму регулювання митної брокерської діяльності в Україні
О. М. Коробкова
79-84
PDF
Концепция и информационная технология повышения эффективности применения систем управления корпоративной ИТ-инфраструктурой
В. Е. Сокол, Н. В. Ткачук
85-94
PDF (Русский)
Оператор Гаусса стосовно до підсумовування розбіжних степеневих рядів
М. А. Сухорольський, Г. В. Івасик
94-99
PDF
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Метод обобщения опытных данных при выделении водорода в реакциях взаимодействия алюминиевых сплавов с водой
Н. Ф. Добрицкая, Б. А. Трошенькин
100-106
PDF (Русский)
Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів
В. А. Кіщенко
106-115
PDF
Методологія скринінгу залишкових кількостей екотоксикантів в сировині, оліях та жирах
І. В. Левчук
116-123
PDF
Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах
Н. О. Могилянська
123-129
PDF
Технології та обладнання харчових виробництв
Кінетика сушіння зерна пшениці фільтраційним методом
І. Я. Матківська, В. М. Атаманюк, І. Р. Барна
130-138
PDF
Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини
С. С. Андрєєва, М. Б. Колесникова
138-145
PDF
Розробка біотехнолоії м’ясних продуктів
Л. В. Баль-Прилипко
145-150
PDF
Применение ферментных препаратов β-галактозидазы для гидролиза лактозы молока и исследование углеводного состава молока гидролизованного при производстве сгущенных молочных консервов с сахаром
А. В. Коваленко, Е. Д. Калинина, О. В. Корнилова
150-157
PDF (Русский)
Влияние растворов солей и замораживания-оттаивания на содержание метгемоглобинов А и F
Н. Н. Тимченко, Л. А. Пих, В. Е. Новикова
157-162
PDF (Русский)
Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами
Ю. В. Назаренко
162-168
PDF
Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульваних продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання
Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров
169-175
PDF
Перспективы использования яичной скорлупы в технологии сладких блюд на основе пектина
Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова, Е. П. Пивоваров
175-180
PDF (Русский)
Исследование влияния давления прессования и влажности материала на плотность гранул рыбной муки
Д. В. Риндюк, К. В. Бондаренко, С. Ю. Лементар
181-184
PDF (Русский)
Фундаментальні аспекти сучасних технологій
Формування параметрів якості поверхні при ізостатичному поверхневому деформуванні
О. М. Чередніков, О. Г. Семеняко
185-189
PDF
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Подати статтю
Подати статтю