Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах
Анотація
Проведені дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи, отриманих з екстрактів чаюта кави, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.##submission.downloads##
Як цитувати
Могилянська, Н. О. (2014). Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 123–129. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46386
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.