Применение ферментных препаратов β-галактозидазы для гидролиза лактозы молока и исследование углеводного состава молока гидролизованного при производстве сгущенных молочных консервов с сахаром
Анотація
Проведені дослідження протеолізу білку в ферментних препаратах Neolactase і GODOYNL2і дослідження вуглеводного складу гідролізованого молока. Вперше експериментальнообґрунтовується доцільність використання препарату GODO-YNL2 для ферментативногогідролізу лактози при виробництві згущених молочних консервів з цукром.##submission.downloads##
Як цитувати
Коваленко, А. В., Калинина, Е. Д., & Корнилова, О. В. (2014). Применение ферментных препаратов β-галактозидазы для гидролиза лактозы молока и исследование углеводного состава молока гидролизованного при производстве сгущенных молочных консервов с сахаром. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 150–157. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46390
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.