Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульваних продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання

Автор(и)

  • Н. В. Кондратюк
  • Є. П. Пивоваров

Анотація

Проведено квантово-хімічне дослідження системи «AlgNa-Ca²⁺». Вивчено вплив кінцевих продуктів реакцій комплексоутворення і факторів, що зумовлюють їх синтез, на технологічні характеристики оболонок капсульованих продуктів.

##submission.downloads##

Як цитувати

Кондратюк, Н. В., & Пивоваров, Є. П. (2014). Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульваних продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 169–175. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46393

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв