Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульваних продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання
Анотація
Проведено квантово-хімічне дослідження системи «AlgNa-Ca²⁺». Вивчено вплив кінцевих продуктів реакцій комплексоутворення і факторів, що зумовлюють їх синтез, на технологічні характеристики оболонок капсульованих продуктів.##submission.downloads##
Як цитувати
Кондратюк, Н. В., & Пивоваров, Є. П. (2014). Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульваних продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 169–175. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46393
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.