Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами
Анотація
В роботі наведено результати досліджень особливостей спільного культивування змішанихкультур адаптованих до молока біфідобактерій зі змішаними культурами мезофільнихмолочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями у стерилізованомумолоці, збагаченому фруктозою.##submission.downloads##
Як цитувати
Назаренко, Ю. В. (2014). Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 162–168. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46392
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.