Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами

Автор(и)

  • Ю. В. Назаренко

Анотація

В роботі наведено результати досліджень особливостей спільного культивування змішанихкультур адаптованих до молока біфідобактерій зі змішаними культурами мезофільнихмолочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями у стерилізованомумолоці, збагаченому фруктозою.

##submission.downloads##

Як цитувати

Назаренко, Ю. В. (2014). Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 162–168. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46392

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв