Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів
Анотація
Викладено результати досліджень жирнокислотного, ацилгліциринового і стеринового складу тавмісту транс-ізомерів ненасичених жирних кислот в природних і модифікованих оліях та жирах.Запропоновано схему комплексного підходу до ідентифікації олій та жирів та виявлення їхньоїфальсифікації.##submission.downloads##
Як цитувати
Кіщенко, В. А. (2014). Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 106–115. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46383
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.