Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів

Автор(и)

  • В. А. Кіщенко

Анотація

Викладено результати досліджень жирнокислотного, ацилгліциринового і стеринового складу тавмісту транс-ізомерів ненасичених жирних кислот в природних і модифікованих оліях та жирах.Запропоновано схему комплексного підходу до ідентифікації олій та жирів та виявлення їхньоїфальсифікації.

##submission.downloads##

Як цитувати

Кіщенко, В. А. (2014). Комплексний підхід в ідентифікації природних та модифікованих жирів. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 106–115. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46383

Номер

Розділ

Технології органічних і неорганічних речовин та екологія