Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини

Автор(и)

  • С. С. Андрєєва
  • М. Б. Колесникова

Анотація

Актуальність обраної теми обумовлена небхідінстю обгрунтування умов забезпечення колоїдноїстійкості харчових систем на основі плодово-ягідної сировини з використанням згущувачів:крохмалі модифіковані, пектин. В статті надано дані експериментальних досліджень модельниххарчових систем з використанням крохмалів модифікованих серії «Novation®».

##submission.downloads##

Як цитувати

Андрєєва, С. С., & Колесникова, М. Б. (2014). Теоретичне та експериментальне обгрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 138–145. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46388

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв