Влияние растворов солей и замораживания-оттаивания на содержание метгемоглобинов А и F
Анотація
Проведено дослідження впливу розчинів солей і заморожування-відтаювання на вмістметгемоглобінів A і F.##submission.downloads##
Як цитувати
Тимченко, Н. Н., Пих, Л. А., & Новикова, В. Е. (2014). Влияние растворов солей и замораживания-оттаивания на содержание метгемоглобинов А и F. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 157–162. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46391
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.