Влияние растворов солей и замораживания-оттаивания на содержание метгемоглобинов А и F

Автор(и)

  • Н. Н. Тимченко
  • Л. А. Пих
  • В. Е. Новикова

Анотація

Проведено дослідження впливу розчинів солей і заморожування-відтаювання на вмістметгемоглобінів A і F.

##submission.downloads##

Як цитувати

Тимченко, Н. Н., Пих, Л. А., & Новикова, В. Е. (2014). Влияние растворов солей и замораживания-оттаивания на содержание метгемоглобинов А и F. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(17), 157–162. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46391

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв