Визначення кількості рослинних антиоксидантів для захисту гірких хмелевих речовин від окисної деструкції
Анотація
Досліджено кінетику окиснення гірких речовин водного розчину екстракту хмелю у прискорених умовах з різною концентрацією антиоксидантів із рослинної сировини. Визначено ефективну концентрацію антиоксидантів із кори дубу, трави звіробою та трави м’ятиПосилання
Данилова Л.А., Березка Т.А., Домарецкий В.А. Защита изо-α-кислот от окислительной деструкции // Вісник НТУ «ХПІ». Збірник наукових праць.Тематичний випуск «Хімія, хімічна технологія та екологія».-Харків: НТУ «ХПІ».- 2006.-№12.-с. 67-72
##submission.downloads##
Як цитувати
Домарецький, В. А., Гладкий, Ф. Ф., Півень, О. М., Березка, Т. О., & Данилова, Л. А. (2010). Визначення кількості рослинних антиоксидантів для захисту гірких хмелевих речовин від окисної деструкції. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(57), 278–281. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46679
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.