Застосування нових видів сировини у функціональних продуктах харчування

Автор(и)

  • О. В. Жулінська КНТЕУ Харків, Україна

Анотація

Робота присвячена проблемі обгрунтування застосування різних нутрицевтиків у функцій них напоях. Розглянуто питання введення до складу рецептури напою мікробіологічного каротину та гідратованих фулеренів для створення продукту з профілактичними властивостями

Біографія автора

О. В. Жулінська, КНТЕУ Харків

Аспірант

Посилання

Ахмедов, А.У. Безалкогольные напитки, богатые йодом и биологически активными веществами // Пиво и напитки. - 2003. - № 2.-С. 76.

Беличенко, A.M. Перспективы развития безалкогольной отрасли // Пиво и напитки. - 2007. - № 3. - С. 11-13.

Гореликова, Г. А. Использование системного подхода при обогащении пищевых продуктов незаменимыми микронутриентами // Пищевая промышленность. - 2003. - № 11. - С. 70-73.

Макарова, Е.В. Формирование качества сиропов на основе растительного сырья и их товароведная характеристика : афтореф. дис.канд. техн. наук : -Владивосток, 2004. - 23 с.

Barbosa - Canovas G.V. Adaptation of classical processes to new technical developments and quality requirements / G.V. Barbosa -Canovas, P.J. Juliano // Food Sei. - 2004. -№ 5. - P. 240-250.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-02-01

Як цитувати

Жулінська, О. В. (2012). Застосування нових видів сировини у функціональних продуктах харчування. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (1), 118–122. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/4983