Застосування нових видів сировини у функціональних продуктах харчування
Анотація
Робота присвячена проблемі обгрунтування застосування різних нутрицевтиків у функцій них напоях. Розглянуто питання введення до складу рецептури напою мікробіологічного каротину та гідратованих фулеренів для створення продукту з профілактичними властивостямиПосилання
Ахмедов, А.У. Безалкогольные напитки, богатые йодом и биологически активными веществами // Пиво и напитки. - 2003. - № 2.-С. 76.
Беличенко, A.M. Перспективы развития безалкогольной отрасли // Пиво и напитки. - 2007. - № 3. - С. 11-13.
Гореликова, Г. А. Использование системного подхода при обогащении пищевых продуктов незаменимыми микронутриентами // Пищевая промышленность. - 2003. - № 11. - С. 70-73.
Макарова, Е.В. Формирование качества сиропов на основе растительного сырья и их товароведная характеристика : афтореф. дис.канд. техн. наук : -Владивосток, 2004. - 23 с.
Barbosa - Canovas G.V. Adaptation of classical processes to new technical developments and quality requirements / G.V. Barbosa -Canovas, P.J. Juliano // Food Sei. - 2004. -№ 5. - P. 240-250.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.