Чи безпечний наш посуд?

О. В. Аксёнова, О. Д. Журило

Анотація


У роботі розглянуто питання безпеки застосування посуду різних виробників для готування їжі, можливість міграції в їжу з'єднань важких металів. Роботу було виконано у рамках МАН


Повний текст:

PDF (Русский)

Посилання


Химическая энциклопедия в 5 томах. / Под ред. И.Л. Кнунянц. М.: Энциклопедия, 1990- 1998.

Журило А.Г. Кухонные страсти // Хороший доктор. № 2. 2009 г.

Вредные вещества в промышленности. Т. 3./ Под ред. Н.В. Лазарева и И.Д. Гадаскиной. Л. : Химия, 1977.- 608 с.


Пристатейна бібліографія ГОСТ




Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.