Чи безпечний наш посуд?

Автор(и)

  • О. В. Аксёнова ЗОШ № 154, Харьков, Україна
  • О. Д. Журило ЗОШ № 154, Харьков, Україна

Анотація

У роботі розглянуто питання безпеки застосування посуду різних виробників для готування їжі, можливість міграції в їжу з'єднань важких металів. Роботу було виконано у рамках МАН

Біографії авторів

О. В. Аксёнова, ЗОШ № 154, Харьков

Завуч

О. Д. Журило, ЗОШ № 154, Харьков

Ученик

Посилання

Химическая энциклопедия в 5 томах. / Под ред. И.Л. Кнунянц. М.: Энциклопедия, 1990- 1998.

Журило А.Г. Кухонные страсти // Хороший доктор. № 2. 2009 г.

Вредные вещества в промышленности. Т. 3./ Под ред. Н.В. Лазарева и И.Д. Гадаскиной. Л. : Химия, 1977.- 608 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-04-01

Як цитувати

Аксёнова, О. В., & Журило, О. Д. (2012). Чи безпечний наш посуд?. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (17), 71–74. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/5017

Номер

Розділ

Технології органічних і неорганічних речовин та екологія