Поліпшення якості м'ясо-кісткового борошна

О. П. Чумак, М. Ф. Голоденко, А. В. Богуш

Анотація


Побічні продукти м'ясної промисловості можуть бути використані в якості сировини для виробництва кормового борошна. Воно найдешевший натуральний продукт виробництва кормів для тварин. Для поліпшення якості борошна та подовження термінів його  зберігання пропонується зниження вмісту жиру і вільних жирних кислот в м'ясо-кістковому борошні

Повний текст:

PDF (Русский)

Посилання


АлександровС.Н.Технология производства кормов: ИздательствоАСТ, 2003.

БогдановВ.Д., Дацун В.М., Ефимова М.В.,Общие принципы переработки сырья и введение в технологии производства продуктов питания: Учебное пособие. - Петропавловск-Камчатский: КамчатГТУ, 2007.

ГОСТ 17483-72 Жир животный кормовой.Технические условия.

Мышалова О.М.Общая технология мясной отрасли: Учебное пособие/ Кемеровский технологический институт пищевой промышленности. – Кемерово: ЛМТ КемТИПП, 2004.


Пристатейна бібліографія ГОСТ




Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.