Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів
Ключові слова:
, Клейковина, пшеничная мука, формостойкость, улучшающие добавкиАнотація
Показано можливість поліпшення формостійкості хлібобулочних виробів зі слабкого пшеничного борошна за додавання поліпшуючих добавок. Рекомендовано раціональні концентрації поліпшуючих добавок. Розглянуто питання використання поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів за будь-яким способом тістоприготуванняПосилання
Беркутова Н.С., Шведова И.А. Технологические свойства пшеницы и качество продуктов ее переработки.- М.: Из-во «Колос», 1984.-220с.
Казанская Л.Н., Синявская Н.Д. Исследование процесса накопления кислотности в пшеничных полуфабрикатах и готовой продукции. ЦНИИТЭИПищепром .-М.:1971.-32с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2012-04-01
Як цитувати
Сафонова, О. М., & Гавриш, Т. В. (2012). Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (17), 110–114. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/5024
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.