Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів

Автор(и)

  • Ольга Миколаївна Сафонова Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка вул. Мироносицька, 92, м. Харків, Україна, 61023, Україна
  • Тетяна Володимирівна Гавриш Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка вул. Мироносицька, 92, м. Харків, Україна, 61023, Україна

Ключові слова:

, Клейковина, пшеничная мука, формостойкость, улучшающие добавки

Анотація

Показано можливість поліпшення формостійкості хлібобулочних виробів зі слабкого пшеничного борошна за додавання поліпшуючих добавок. Рекомендовано раціональні концентрації поліпшуючих добавок. Розглянуто питання використання поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів за будь-яким способом тістоприготування

Біографії авторів

Ольга Миколаївна Сафонова, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка вул. Мироносицька, 92, м. Харків, Україна, 61023

Доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри

Кафедра технологій переробних і харчових виробництв

Тетяна Володимирівна Гавриш, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка вул. Мироносицька, 92, м. Харків, Україна, 61023

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра технологій переробних і харчових виробництв

Посилання

Беркутова Н.С., Шведова И.А. Технологические свойства пшеницы и качество продуктов ее переработки.- М.: Из-во «Колос», 1984.-220с.

Казанская Л.Н., Синявская Н.Д. Исследование процесса накопления кислотности в пшеничных полуфабрикатах и готовой продукции. ЦНИИТЭИПищепром .-М.:1971.-32с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-04-01

Як цитувати

Сафонова, О. М., & Гавриш, Т. В. (2012). Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (17), 110–114. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/5024