Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів

Ольга Миколаївна Сафонова, Тетяна Володимирівна Гавриш

Анотація


Показано можливість поліпшення формостійкості хлібобулочних виробів зі слабкого пшеничного борошна за додавання поліпшуючих добавок. Рекомендовано раціональні концентрації поліпшуючих добавок. Розглянуто питання використання поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів за будь-яким способом тістоприготування

Ключові слова


: Клейковина; пшеничная мука; формостойкость; улучшающие добавки

Повний текст:

PDF

Посилання


Беркутова Н.С., Шведова И.А. Технологические свойства пшеницы и качество продуктов ее переработки.- М.: Из-во «Колос», 1984.-220с.

Казанская Л.Н., Синявская Н.Д. Исследование процесса накопления кислотности в пшеничных полуфабрикатах и готовой продукции. ЦНИИТЭИПищепром .-М.:1971.-32с.


Пристатейна бібліографія ГОСТ




Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.