Обґрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей
Ключові слова:
Концентрати тваринних білків, оптичні властивості білкових розчинів, ефект ТіндаляАнотація
В статті розглянуто актуальність використання тваринних білків в продуктах переробки зерна. Досліджено оптичні властивості та стійкість розчинів концентратів тваринних білків. Обґрунтовано спосіб введення добавок в сухому вигляді
Посилання
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції / О.В. Богомолов, Н.В. Верешко, О.М. Сафонова та ін. Під ред. О.І. Шаповаленка, О.М. Сафонової. – Харків: Еспада, 2008. – 544с.
Концентраты соединительнотканного белка. Спецификация. [Электронный ресурс]. – Режим доступа:< vremya.spb.ru/cgi-bin/download.pl/Сканпро%2004.doc?id=152>
Преимущества использования «Гелиос-11». [Электронный ресурс]. – Режим доступа: < http://www.tomig.com.ua/products/gelios_11>.
Животный белок для м’ясних продуктов Scanflavour. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: < http://www.scanflavour.dk/?lang=ru>.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.