Обґрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей

Автор(и)

  • Ольга Миколаївна Сафонова Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92, Україна
  • Анжеліка Тагирівна Теймурова Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92, Україна
  • Катерина Валентинівна Дугіна Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92, Україна
  • Ірина Олександрівна Головко Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92, Україна

Ключові слова:

Концентрати тваринних білків, оптичні властивості білкових розчинів, ефект Тіндаля

Анотація

В статті розглянуто актуальність використання тваринних білків в продуктах переробки зерна. Досліджено оптичні властивості та стійкість розчинів концентратів тваринних білків. Обґрунтовано спосіб введення добавок в сухому вигляді

Біографії авторів

Ольга Миколаївна Сафонова, Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92

Доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технологій переробних і харчових виробництв

Анжеліка Тагирівна Теймурова, Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92

Кандидат технічних наук, доцент кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв.

Катерина Валентинівна Дугіна, Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92

Аспірант денного відділення кафедри технологій переробних і харчових виробництв

Ірина Олександрівна Головко, Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка. Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв. 61023, м. Харків, вул. Мироносицька, 92

Студентка 5-го курсу денного відділення кафедри технологій переробних і харчових виробництв

Посилання

Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції / О.В. Богомолов, Н.В. Верешко, О.М. Сафонова та ін. Під ред. О.І. Шаповаленка, О.М. Сафонової. – Харків: Еспада, 2008. – 544с.

Концентраты соединительнотканного белка. Спецификация. [Электронный ресурс]. – Режим доступа:< vremya.spb.ru/cgi-bin/download.pl/Сканпро%2004.doc?id=152>

Преимущества использования «Гелиос-11». [Электронный ресурс]. – Режим доступа: < http://www.tomig.com.ua/products/gelios_11>.

Животный белок для м’ясних продуктов Scanflavour. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: < http://www.scanflavour.dk/?lang=ru>.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-04-01

Як цитувати

Сафонова, О. М., Теймурова, А. Т., Дугіна, К. В., & Головко, І. О. (2012). Обґрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (17), 117–122. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/5026