Обґрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей

Ольга Миколаївна Сафонова, Анжеліка Тагирівна Теймурова, Катерина Валентинівна Дугіна, Ірина Олександрівна Головко

Анотація


В статті розглянуто актуальність використання тваринних білків в продуктах переробки зерна. Досліджено оптичні властивості та стійкість розчинів концентратів тваринних білків. Обґрунтовано спосіб введення добавок в сухому вигляді


Ключові слова


Концентрати тваринних білків; оптичні властивості білкових розчинів; ефект Тіндаля

Повний текст:

PDF

Посилання


Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції / О.В. Богомолов, Н.В. Верешко, О.М. Сафонова та ін. Під ред. О.І. Шаповаленка, О.М. Сафонової. – Харків: Еспада, 2008. – 544с.

Концентраты соединительнотканного белка. Спецификация. [Электронный ресурс]. – Режим доступа:< vremya.spb.ru/cgi-bin/download.pl/Сканпро%2004.doc?id=152>

Преимущества использования «Гелиос-11». [Электронный ресурс]. – Режим доступа: < http://www.tomig.com.ua/products/gelios_11>.

Животный белок для м’ясних продуктов Scanflavour. [Электронный ресурс]. – Режим доступа: < http://www.scanflavour.dk/?lang=ru>.


Пристатейна бібліографія ГОСТ




Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.