Визначення електропровідних властивостей січеної м`ясної маси

Автор(и)

  • В. М. Михайлов ХДУХТ Харків, Україна
  • І. В. Бабкіна ХДУХТ Харків, Україна
  • А. О. Шевченко ХДУХТ Харків, Україна

Анотація

Стаття містить результати експериментальних досліджень по визначенню електропровідних властивостей кулінарної продукції на основі січених м'ясних мас в залежності від компонентного складу, кратності подрібнення та прикладеного тиску. Наведено розрахункові результати електропровідності натуральної січеної м'ясної маси від лінійних розмірів напівфабрикатів

Біографії авторів

В. М. Михайлов, ХДУХТ Харків

Доктор технічних наук, професор

І. В. Бабкіна, ХДУХТ Харків

Кандидат технічних наук, доцент

А. О. Шевченко, ХДУХТ Харків

Асистент

Посилання

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания. – К.: А.С.К., 1998. – 657 с.

Пат. 37175 Україна, МПК А 23 L 1/025, А 47J 37/00. Багатофункційний пристрій теплової обробки харчових продуктів / Михайлов В.М., Бабкіна І.В, Дьяков О.Г., Шевченко А.О. – 200804522; заявл. 09.04.08; опубл. 25.11.08, Бюл. № 22.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-04-01

Як цитувати

Михайлов, В. М., Бабкіна, І. В., & Шевченко, А. О. (2012). Визначення електропровідних властивостей січеної м`ясної маси. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (17), 122–128. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/5027