Визначення електропровідних властивостей січеної м`ясної маси

В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко

Анотація


Стаття містить результати експериментальних досліджень по визначенню електропровідних властивостей кулінарної продукції на основі січених м'ясних мас в залежності від компонентного складу, кратності подрібнення та прикладеного тиску. Наведено розрахункові результати електропровідності натуральної січеної м'ясної маси від лінійних розмірів напівфабрикатів

Повний текст:

PDF

Посилання


Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания. – К.: А.С.К., 1998. – 657 с.

Пат. 37175 Україна, МПК А 23 L 1/025, А 47J 37/00. Багатофункційний пристрій теплової обробки харчових продуктів / Михайлов В.М., Бабкіна І.В, Дьяков О.Г., Шевченко А.О. – 200804522; заявл. 09.04.08; опубл. 25.11.08, Бюл. № 22.


Пристатейна бібліографія ГОСТ




Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.