Визначення електропровідних властивостей січеної м`ясної маси
Анотація
Стаття містить результати експериментальних досліджень по визначенню електропровідних властивостей кулінарної продукції на основі січених м'ясних мас в залежності від компонентного складу, кратності подрібнення та прикладеного тиску. Наведено розрахункові результати електропровідності натуральної січеної м'ясної маси від лінійних розмірів напівфабрикатівПосилання
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания. – К.: А.С.К., 1998. – 657 с.
Пат. 37175 Україна, МПК А 23 L 1/025, А 47J 37/00. Багатофункційний пристрій теплової обробки харчових продуктів / Михайлов В.М., Бабкіна І.В, Дьяков О.Г., Шевченко А.О. – 200804522; заявл. 09.04.08; опубл. 25.11.08, Бюл. № 22.
##submission.downloads##
Опубліковано
2012-04-01
Як цитувати
Михайлов, В. М., Бабкіна, І. В., & Шевченко, А. О. (2012). Визначення електропровідних властивостей січеної м`ясної маси. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (17), 122–128. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/5027
Номер
Розділ
Технології та обладнання харчових виробництв
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.