Технологія холодних напоїв із дикорослою сировиною оздоровчого призначення

Н. В. Дібрівська

Анотація


У статті розглянуто доцільність розробки холодних напоїв з використанням дикорослої сировини як ефективного засобу оздоровчого призначення. Наведено технології холодних напоїв для закладів ресторанного господарства

Ключові слова


Напої; дикоросла сировина; функціональні продукти

Повний текст:

PDF

Посилання


Лехан, В. М. Стратегія розвитку системи охорони здоров’я: український вимір [Електронний ресурс]. – електронні текстові дані (794 624 байт) [Цит.09.04.12]. Режим доступу: < http://novosti.mif-ua.com/archive/issue-11677/article-11684/>.

Біленька, І. Р. До питання про класифікацію функціональних напоїв. [текст] / І. Р. Біленька // Харчова наука і технологія. – 2009. – № 1. – С. 88-90.

Корольков, В. Проектування і виробництво продукції виходячи з очікувань споживачів [текст] / В. Корольков, Ю. Брагін // Стандарти та якість. – 2003. – №11. – С. 64-65.

Тематичний сайт ПК "Екопродукт" [Електронний ресурс]. – електронні текстові дані (34578 байт) [Цит.09.10.11]. Режим доступу: .

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності [текст] / Авт.-зістав. : Шалимінов О. В., Дяченко Т. П., Кравченко Л. О. та ін. – К.: А.С.К., 2000. – 848 с.


Пристатейна бібліографія ГОСТ




Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.