Дослідження залежності в’язкості соняшникової олії від температури
Ключові слова:
Кінематична в’язкість, соняшникова олія, температураАнотація
У роботі розглянуто значення визначення кінематичної в’язкості соняшникової олії для харчової промисловості. Проведено експериментальні дослідження з визначення кінематичної в’язкості соняшникової олії: високоолеїнової та класичної в діапазоні температур від 0 °С до +70 °С. Розроблено таблицю залежності кінематичної в’язкості соняшникових олій від температури за допомогою апроксимаційних залежностей
Посилання
Бравич Г. Б. Фазовая структура триглицеридов / Г. Б. Бравич – М, 1952.
Руководство по методам исследования, технохимическому контролю и учету производства в масложировой промышленности. - Л., 1967. – Т.I. - 1053 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.