Дослідження залежності в’язкості соняшникової олії від температури

В. Ю. Папченко, А. Н. Гуртовий, Т. Н. Чуднова

Анотація


У роботі розглянуто значення визначення кінематичної в’язкості соняшникової олії для харчової промисловості. Проведено експериментальні дослідження з визначення кінематичної в’язкості соняшникової олії: високоолеїнової та класичної в діапазоні температур від 0 °С до +70 °С. Розроблено таблицю залежності кінематичної в’язкості соняшникових олій від температури за допомогою апроксимаційних залежностей


Ключові слова


Кінематична в’язкість; соняшникова олія; температура

Повний текст:

PDF

Посилання


Бравич Г. Б. Фазовая структура триглицеридов / Г. Б. Бравич – М, 1952.

Руководство по методам исследования, технохимическому контролю и учету производства в масложировой промышленности. - Л., 1967. – Т.I. - 1053 с.


Пристатейна бібліографія ГОСТ




Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.