Вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії

Автор(и)

  • С. А. Гринь НТУ «ХПИ» Ул. Фрунзе 21, г. Харьков, Украина, 61002, Україна
  • О. Н. Филенко НТУ «ХПИ» Ул. Фрунзе 21, г. Харьков, Украина, 61002, Україна
  • И. Г. Поляшенко НТУ «ХПИ» Ул. Фрунзе 21, г. Харьков, Украина, 61002, Україна

Ключові слова:

Маргарин, стійкість, перемішування, стрічкова мішалка

Анотація

У статті розглянуто вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії. Проведено дослідження отримання емульсії із застосуванням різних типів перемішуючих пристроїв. У результаті зроблені висновки про найкраще поєднання параметрів

Біографії авторів

С. А. Гринь, НТУ «ХПИ» Ул. Фрунзе 21, г. Харьков, Украина, 61002

Кандидат технических наук, доцент кафедры химической техники и промышленной экологии

О. Н. Филенко, НТУ «ХПИ» Ул. Фрунзе 21, г. Харьков, Украина, 61002

Кандидат технических наук, ассистент кафедры химической техники и промышленной экологии

И. Г. Поляшенко, НТУ «ХПИ» Ул. Фрунзе 21, г. Харьков, Украина, 61002

Студент кафедры химической техники и промышленной экологии

Посилання

Арутюнян Н.С., Аришева Е.А., Янова Л.И и др. Технология переработки жиров. - М. : Агропромиздат, 1985. - С. 368.

ГОСТ 5477-69 «Масла растительные. Методы определения цветности».

Бабак В.Г., Неверова Е.А., Чекмарева К.Б. и др. Устойчивость и реологические свойства жироводных эмульсий. Известия вузов, Пищевая технология, 1981, № 5.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-12-26

Як цитувати

Гринь, С. А., Филенко, О. Н., & Поляшенко, И. Г. (2012). Вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (66), 110–114. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/6055

Номер

Розділ

Технології органічних і неорганічних речовин та екологія