Вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії
Ключові слова:
Маргарин, стійкість, перемішування, стрічкова мішалкаАнотація
У статті розглянуто вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії. Проведено дослідження отримання емульсії із застосуванням різних типів перемішуючих пристроїв. У результаті зроблені висновки про найкраще поєднання параметрівПосилання
Арутюнян Н.С., Аришева Е.А., Янова Л.И и др. Технология переработки жиров. - М. : Агропромиздат, 1985. - С. 368.
ГОСТ 5477-69 «Масла растительные. Методы определения цветности».
Бабак В.Г., Неверова Е.А., Чекмарева К.Б. и др. Устойчивость и реологические свойства жироводных эмульсий. Известия вузов, Пищевая технология, 1981, № 5.
##submission.downloads##
Опубліковано
2012-12-26
Як цитувати
Гринь, С. А., Филенко, О. Н., & Поляшенко, И. Г. (2012). Вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, (66), 110–114. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/6055
Номер
Розділ
Технології органічних і неорганічних речовин та екологія
Ліцензія
Журнал публікує статті згідно з ліцензією Creative Commons Attribution International CC-BY.