Вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії

С. А. Гринь, О. Н. Филенко, И. Г. Поляшенко

Анотація


У статті розглянуто вплив параметрів перемішування на стійкість маргаринової емульсії. Проведено дослідження отримання емульсії із застосуванням різних типів перемішуючих пристроїв. У результаті зроблені висновки про найкраще поєднання параметрів

Ключові слова


Маргарин; стійкість; перемішування; стрічкова мішалка

Повний текст:

PDF (Русский)

Посилання


Арутюнян Н.С., Аришева Е.А., Янова Л.И и др. Технология переработки жиров. - М. : Агропромиздат, 1985. - С. 368.

ГОСТ 5477-69 «Масла растительные. Методы определения цветности».

Бабак В.Г., Неверова Е.А., Чекмарева К.Б. и др. Устойчивость и реологические свойства жироводных эмульсий. Известия вузов, Пищевая технология, 1981, № 5.


Пристатейна бібліографія ГОСТ




Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.