Метод ідентифікації харчових добавок (підсолоджувачів) з метою виявлення фальсифікації продукції

Автор(и)

  • М. М. Микийчук
  • Б. Ю. Гриневич
  • Т. З. Бубела
  • П. Г. Столярчук

Анотація

Показано, що найбільш ефективним для довкілля є технологічний процес перероблення та утилізації нафтопродуктів з використанням центрифуги, оброблення та утилізація донних осадів, нафтошламів

Посилання

Закон України «Про якість та безпечність харчових продуктів і продовольчої сировини» (редакція від 24.10.2002 р.).

Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П. Теоретичні основи технології харчових виробництв: навчальний посібник. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 640 с.

Дубініна А.А., Малюк Л.П., Селютіна Г.А., Шапорова Т.М., Кононенко Л.В., Науменко В.А. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення. – К.: ВД “Професіонал”, 2007. – 384 с.

Смоляр В.І. Харчова експертиза. — К.: Здоров'я, 2005. — 460 с.

ГОСТ 30059-93 Напитки безалкогольные. Методы определения аспартама, сахарина, кофеина и бензоната натрия.

ДСТУ EN 12856:2003 Продукти харчові. Визначання ацесульфаму - К, аспартаму та сахарину. Метод високоефективної рідинної хроматографії. - Введ. з 2004-07-01.

Походило Є.В., Столярчук П.Г. Способи імітансного контролю якості // Методи та прилади контролю якості. - 2003. - №.11. –С. 105 - 108.

Походило Є.В., Столярчук П.Г. Імітансний контроль якості продукції // Вісник НУ “Львівська політехніка”.- 2002.- №445. - С. 46-51.

##submission.downloads##

Як цитувати

Микийчук, М. М., Гриневич, Б. Ю., Бубела, Т. З., & Столярчук, П. Г. (2010). Метод ідентифікації харчових добавок (підсолоджувачів) з метою виявлення фальсифікації продукції. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 1(46), 3–7. вилучено із http://vestnik2079-5459.khpi.edu.ua/article/view/46798