№ 2(4) (2020)

Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях

NTU "KhPI" Bulletin. Series: New Solutions in Modern Technologies

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

Енергетика, машинобудування та технології конструкційних матеріалів

Вібродіагностика шпиндельных вузлів на опорах кочення по результатах вимірювань вибрацій корпусу PDF (Русский)
Yuriy Danylchenko, Andrii Petryshyn 3-13
Дослідження впливу викінчувальних операцій на формування параметрів якості поверхні втулок бурових помп PDF
Yaroslav Kusyi 14-22
Вентильно-індукторний двигун з покращеними тяговими характеристиками PDF
Mykola Lukianov 23-29
Переваги імпульсного підведення тепла для покриття змінних навантажень в системах теплопостачання PDF (Русский)
Fedor Lukhtura, Vladimir Tsiganov 30-37
Забезпечення енергозбереження при використанні установок на біопаливі PDF
Iryna Pantielieieva, Nataliia Shmatko, Alyona Glushko 38-44

Інформаційні технології та системи управління

Динаміка інформаційної ентропії проектів та практичні аспекти її оцінки PDF (Русский)
Alla Bondar 45-52
Аналіз даних та машинне навчання на основі даних лабораторії ЦЕРН PDF
Viktor Hyhyniak, Andrii Khlevnyi 53-57
Побудова алгоритму прогностичної моделі при створенні предиктивного модуля передбачення нештатних ситуацій в роботі автоматизованої системи керування технологічними процесами PDF
Maksym Koldun, Julian Hrudzynskiy 58-63
Квазістереоскопічна система виявлення перешкод для сліпих на базі RASPBERRY PI 3 і STM8L PDF (Русский)
Vitaliy Kostenko, Sergey Kondratyev, Marina Yadrova, Diana Stelmakh 64-75
Математична модель опису інтенсивності запитів до сервера PDF (English)
Pavlo Pustovoitov, Kateryna Kostyk, Volodimir Kompaniiets, Vitalii Voronets, Hasan Хасан 76-84
Метод експрес-вимірювання стану складних систем за допомогою параметричного показника PDF
Iraida Stanovska, Olexsandr Stanovskyi, Igor Prokopovich, Ievgenija Naumenko 85-95

Хімічні та харчові технології, екологія

Оптимізація процесу термічної обробки м’яса птиці за технологією sous vide із застосуванням фосфатної суміші PDF
Dmytro Garmash, Vasyl Pasichnyi 96-102
Дослідження особливостей фізико- хімічних показників води, обробленої безреагентним електрохімічним методом PDF
Andrii Marynin, Yurii Bolshak, Roman Svyatnenko, Denis Shtepa 103-109
Вплив морфології поверхні композиційних електролітичних покривів Co-W-ZrO2 на функціональні властивості сплавів PDF
Tetiana Nenastina, Maryna Ved’, Nikolai Sakhnenko, Svetlana Zyubanova 110-118
Гарбузові цукати – ласощі з функціональними властивостями PDF
Olesia Priss, Marina Serdyuk, Valentina Zhukova, Olena Sukharenko, Viktoriya Kolyadenko 119-125
Зміни функціональних властивостей фруктової та ягідної сировини протягом кріогенного зберігання PDF
Marina Serdyuk, Olena Hryhorenko, Olena Sukharenko, Viktoriya Kolyadenko 126-132
Розробка м’ясних напівфабрикатів з використанням молочних продуктів та шпинату PDF
Olha Chernyushok, Ivanna Shevchenko 133-137
Вплив термічної обробки на характеристики січених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням ферментації PDF
Dmytro Shvedyuk, Vasyl Pasichnyi 138-144

Електрофізичні технології, ЕМС та блискавкозахист

Перспективи сучасних методів дистанційного контролю ліній електропередачі PDF
Yevgen Honcharov, Igor Polyakov, Vladislav Markov, Natalia Kryukova, Dmitry Boykov, Nikita Skrebtsov 145-151
Статистичне моделювання просування блискавки в напрямку наземних об’єктів PDF
Svitlana Lytvynenko 152-157