Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Процес рецензування
Редакційна етика
Заява про конфіденційність
Редакційна колегія
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Зареєструватися
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 2(4) (2020): Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях
№ 2(4) (2020): Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях
NTU "KhPI" Bulletin. Series: New Solutions in Modern Technologies
Опубліковано:
2020-06-07
Весь випуск
PDF
Енергетика, машинобудування та технології конструкційних матеріалів
Вібродіагностика шпиндельных вузлів на опорах кочення по результатах вимірювань вибрацій корпусу
Yuriy Danylchenko, Andrii Petryshyn
3-13
PDF (Русский)
Дослідження впливу викінчувальних операцій на формування параметрів якості поверхні втулок бурових помп
Yaroslav Kusyi
14-22
PDF
Вентильно-індукторний двигун з покращеними тяговими характеристиками
Mykola Lukianov
23-29
PDF
Переваги імпульсного підведення тепла для покриття змінних навантажень в системах теплопостачання
Fedor Lukhtura, Vladimir Tsiganov
30-37
PDF (Русский)
Забезпечення енергозбереження при використанні установок на біопаливі
Iryna Pantielieieva, Nataliia Shmatko, Alyona Glushko
38-44
PDF
Інформаційні технології та системи управління
Динаміка інформаційної ентропії проектів та практичні аспекти її оцінки
Alla Bondar
45-52
PDF (Русский)
Аналіз даних та машинне навчання на основі даних лабораторії ЦЕРН
Viktor Hyhyniak, Andrii Khlevnyi
53-57
PDF
Побудова алгоритму прогностичної моделі при створенні предиктивного модуля передбачення нештатних ситуацій в роботі автоматизованої системи керування технологічними процесами
Maksym Koldun, Julian Hrudzynskiy
58-63
PDF
Квазістереоскопічна система виявлення перешкод для сліпих на базі RASPBERRY PI 3 і STM8L
Vitaliy Kostenko, Sergey Kondratyev, Marina Yadrova, Diana Stelmakh
64-75
PDF (Русский)
Математична модель опису інтенсивності запитів до сервера
Pavlo Pustovoitov, Kateryna Kostyk, Volodimir Kompaniiets, Vitalii Voronets, Hasan Хасан
76-84
PDF (English)
Метод експрес-вимірювання стану складних систем за допомогою параметричного показника
Iraida Stanovska, Olexsandr Stanovskyi, Igor Prokopovich, Ievgenija Naumenko
85-95
PDF
Електрофізичні технології, ЕМС та блискавкозахист
Перспективи сучасних методів дистанційного контролю ліній електропередачі
Yevgen Honcharov, Igor Polyakov, Vladislav Markov, Natalia Kryukova, Dmitry Boykov, Nikita Skrebtsov
145-151
PDF
Статистичне моделювання просування блискавки в напрямку наземних об’єктів
Svitlana Lytvynenko
152-157
PDF
Хімічні та харчові технології, екологія
Оптимізація процесу термічної обробки м’яса птиці за технологією sous vide із застосуванням фосфатної суміші
Dmytro Garmash, Vasyl Pasichnyi
96-102
PDF
Дослідження особливостей фізико- хімічних показників води, обробленої безреагентним електрохімічним методом
Andrii Marynin, Yurii Bolshak, Roman Svyatnenko, Denis Shtepa
103-109
PDF
Вплив морфології поверхні композиційних електролітичних покривів Co-W-ZrO2 на функціональні властивості сплавів
Tetiana Nenastina, Maryna Ved’, Nikolai Sakhnenko, Svetlana Zyubanova
110-118
PDF
Гарбузові цукати – ласощі з функціональними властивостями
Olesia Priss, Marina Serdyuk, Valentina Zhukova, Olena Sukharenko, Viktoriya Kolyadenko
119-125
PDF
Зміни функціональних властивостей фруктової та ягідної сировини протягом кріогенного зберігання
Marina Serdyuk, Olena Hryhorenko, Olena Sukharenko, Viktoriya Kolyadenko
126-132
PDF
Розробка м’ясних напівфабрикатів з використанням молочних продуктів та шпинату
Olha Chernyushok, Ivanna Shevchenko
133-137
PDF
Вплив термічної обробки на характеристики січених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням ферментації
Dmytro Shvedyuk, Vasyl Pasichnyi
138-144
PDF
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Подати статтю
Подати статтю