Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Процес рецензування
Редакційна етика
Заява про конфіденційність
Редакційна колегія
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Зареєструватися
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 62 (2015): Вісник НТУ "ХПІ": Серія "Нові рішення у сучасних технологіях"
№ 62 (2015): Вісник НТУ "ХПІ": Серія "Нові рішення у сучасних технологіях"
Опубліковано:
2016-01-27
Весь випуск
Титульний лист / вихідні данні
Енергетика, машинобудування та технології конструкційних матеріалів
Застосування тестових методів для підвищення точності системи виявлення витоків хвилями тиску
Eugene Borisenko
6-11
PDF
Сушка плотного слоя зерновых материалов (на примере гречихи) при микроволновом нагреве
Natalia Volgusheva
12-16
PDF
Дослідження динамічних характеристик спеціалізованого транспортного засобу, що має дворівневу нелінійну систему підресорювання
Oleksiy Larin, Sergii Sokolovsky, Ruslan Kaidalov, Volodymyr Bashtovyi, Oleksii Vodka
17-22
PDF
Зменшення витрати палива спеціальної техніки ДСНС при виконанні ними оперативних задач
Aleksandr Nikolaevich Larin, Sergey Viktorovich Vasyl’ev, Vitaliy Igorovich Tsiolkovskiy
23-27
PDF
Параметры газа агента-порообразователя внутри замкнутой сферической поры в состоянии равновесия
Anatoliy Pavlenko, Anna Koshlak, Andrey Cheylyitko, Maxim Nosov
28-34
PDF
Дослідження баластного щебеню при перевезенні мінеральних добрив залізничним транспортом
Liudmyla Trykoz, Irina Bagiyanc
35-39
PDF
Обгрунтування можливості застосування кваліметричнго підходу, щодо оцінки якості матеріалів, що знаходяться в умовах високошвидкісного навантаження
Anna Himicheva, Valentina Kurylyak
40-45
PDF
Модели аппроксимации поверхности отклика в оптимизационных исследованиях машиностроительных конструкций
Maryna Chuban, Roman Sheychenko, Roman Graborov
46-51
PDF
Інформаційні технології та системи управління
Некоторые технические решения реализации интерфейса человек-устройство
Alexander Gubanow, Tatyana Zhemchuzhkina, Tatyana Nosova, Yana Nosova
52-57
PDF
Метод предварительного отождествления измерений цифровых кадров одной серии
Mykola Dikhtyar, Iana Movsesian, Vadym Savanevych
58-63
PDF
Консолидация информации о деятельности организации: системологический вербальный подход
Nick Kosilo, Dmitry Elchaninov, Oleg Gutsa
64-69
PDF
Пристосованість малого пожежно-рятувального судна до дій пожежних-рятувальників
Vitaly Kropivnitsky
70-76
PDF
Дослідження параметрів функціонування пожежно-рятувальних підрозділів міста харкова на сучасному етапі для розробки програмного блоку «прогноз НС»
Aleksandr Nikolaevich Larin, Andriy Kalynovsky, Roman Ivanovich Kovalenko
77-83
PDF
Особливості методу формування показників в проекті
Marina Ivanivna Rych
84-88
PDF
Розробка термодинамічних когнітивних моделей проектної діяльності
Oksana Saveleva, Iraida Stanovska, Alla Toropenko, Kateryna Beresovska, Ismail Heblov
89-94
PDF
Програмна реалізація задачі забезпечення проектування процесу іонізації
Oksana Strokan, Mariya Strielkova
94-98
PDF
Формализация моделей многослойных тонкостенных конструкций в САПР
Sergey Choporove, Sergey Gomenyuk, Al-Athamneh Belal, Al-Omari Mohammad, Al-Athamneh Hamze
99-106
PDF
Хімічні та харчові технології, екологія
Особенности синтеза ферратов(VI) из сульфата железа(II)
Dmitriy Golovko, Igor Golovko
107-112
PDF
Система фізико-хімічних методів аналізу як інструмент управління якістю в процесі виробництва виноградних вин
Eldar Iukuridze, Volodymyr Kucherenko, Oksana Tkachenko, Tetyana Lozovskaya
113-118
PDF
Посилення екологічної безпеки шляхом інтенсифікації переробки нафтової сировини
Olena Mishyna
119-124
PDF
Одержання акрилової кислоти з метанолу та оцтової кислоти в присутності складних оксидних каталізаторів
Roman Nebesnyi, Zorian Pikh, Iryna Shpyrka, Volodymyr Ivasiv, Yulia Nebesna, Uliana Fuch
125-130
PDF
Вилучення ванадію та сульфатів лужних металів при переробці відпрацьованих каталізаторів
Anna Yurevna Nikiforova, Oleg Viktorovich Kozhura, Oleksandr Oleksandrovich Pasenko
131-138
PDF
Дослідження структурних змін м’яса перепелів в процесі заморожування
Vasyl Pasichniy, Anatoliy Ukrainets, Al-H Haider, Manyefa Polumbryk
139-143
PDF
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберігання
Olesia Priss, Galyna Bandurenko
144-149
PDF
Дослідження складу олійної фази косметичних засобів
Iryna Radzievska, Tetiana Polonska
150-154
PDF
Теоретический анализ получения высокодисперсных порошков оксидов меди при плазмохимической обработке растворов CuSO4
Olga Sergeyeva, Alexander Pivovarov
155-159
PDF
Прогнозування втрат маси плодів яблуні під час холодильного зберігання
Marina Serdyuk, Igor Velichko, Svitlana Baiberova
160-165
PDF
Реологічні властивості гідратованих білоквмісних функціональних харчових композицій
Ihor Strashinskyi, Vasil Pasichniy, Oksana Fursik
166-170
PDF
Исследование параметров водно-спиртовых смесей полученных в условиях знакопеременных импульсов давления
Juliya Shurchkova, Irina Dubovkina
171-176
PDF
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Подати статтю
Подати статтю